Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garázs LED világítás

BHH LED szakértő - 2019. 11. 11. 04:30:00
Garázs LED világítás
Világítás vásárlásakor az utolsók közözött gondolunk a garázs megvilágítása. Kevésbé tartjuk fontosnak, mint a házunk bármely lámpáját, pedig neki is nagy szerep jut minden nap. A garázsba való biztonságos beálláshoz szükség van jó megvilágításra, de ne felejtsük el a garázs előtti területet sem.

Napjainkban a legtöbb garázs ajtó modern, automatikus nyitással rendelkezik és általában a mennyezet alá nyílnak fel, így ide az oldalra szerelt lámpák a legalkalmasabbak. Ezt a szerelési módot ajánljuk a hagyományosan csukható garázsokba is, ha lehetőség van rá, mert ha az autó a garázsban áll, a középen lévő mennyezeti lámpa az autó tetejét világítja meg jobban és a körülötte lévő tér sötét marad.  

Ajánljuk, hogy a lámpa IP védett legyen, ami azt jelenti, hogy a lámpa védett az apró méretű szilárd tárgyak és fröccsenő víz ellen minden irányból. 

Garázsba a legmegfelelőbb az ipari LED lámpák használata. Eddig csarnokokban, műhelyekben találkozhattunk vele, de praktikuma miatt egyre népszerűbbé vált az otthoni környezetben is.

Hagyományos fénycsöves LED lámpáknak tűnnek, viszont sokkal kevesebb fogyasztással hatalmas fényerőt adnak le. A helyiséget egyenletesen megvilágítják és energiatakarékosak. Szerencsés, ha több kiállás van a mennyezeten, mert jobban lehet teríteni így a fényt, ha több kisebb lámpa van felszerelve, mintha egy erősebb középen.

Tartalomhoz tartozó címkék: consectetur