Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cascade Vision CWH24VW oldalfali monosplit klíma 6,5 kW

373.380 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Cikkszám: CWH24VW
Elérhetőség: Raktáron
Ingyenes Kiszállítás
Ingyenes Kiszállítás
Hosszú Élettartam
Hosszú Élettartam
Pénztárcabarát Ajánlat
Pénztárcabarát Ajánlat

Leírás

- R32 hűtőközeg
- működési tartomány fűtésben -22C°-tól 8C-os temperálás
- WIFI
- fűtött kültéri csepptálca
- "I feel " funkció
- Cold Plasma ionizátor
- intelligens előmelegítés
- automatikus leolvasztás
- öndiagnozís
- LED kijelző
- automata lamellamozgatás fel-le

- A kültéri egységbe épített kiegészítő egységeknek köszönhetően alacsony (-20 ˚C) kinti hőmérséklet esetén is alkalmas a berendezés a fűtésre.

- Környzetbarát R32 gáz: Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.


- Cold Plasma ionizátor.: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.


- 8°C Temperálás.: Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.


- A++ és A+ energiaosztály.: A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.


- „I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.


- Iker forgódugattyús kompresszor.: A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.


- G10 technológiájú DC inverter vezérlés.: A legújabb GREE G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.
- Elegáns keskeny beltéri egység.: A stílusos, keskeny beltéri egység már nem „egy megtűrt darab” a nappali falán, hanem egy dizájneszköz, ami nem csak hasznosságával járul hozzá otthonunk komfortossá tételéhez, hanem szépségével is.


- 3 fokozatú ventilátor: A választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig a kívánalmaknak megfelelően történjen a levegő áramoltatása.


- Párátlanítás: A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.


- LED kijelző: A kijelzők szükségességéről megoszlanak a vásárlói vélemények. A Cascade Bora az ideális megoldást kínálja a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.


- Intelligens leolvasztás.: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.


- Soft start (lágyindítás) funkció: Ezen funkció segítségével a feszültség, valamint az indító áram mértéke is mérséklődik, ezáltal megóvja a készüléket a káros hatásoktól.


- Turbó funkció.: A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.


- Automatikus újraindítás áramkimaradás után.: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.


- Automatikus lamella mozgatás függőlegesen: Biztosítja a helyiség hőmérsékletének állandóságát a levegő egyenletes elosztásával.


- Zár funkció: Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.


- Infra távirányító


- „I feel” kényelmi funkcióval.

Paraméterek

Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+
Méretek (beltéri) 970*300*224 mm
Méretek (kültéri) 899*596*378 mm
Hűtőteljesítmény 6,5 kW
Fűtőteljesítmény 6,5 kW
Energiaosztály A++/A+
Hűtőközeg besorolás R32
SEER 6,3
SCOP 4,0
Jótállási idő 120 hónap*
Zajszint 49/44/39/34 dB
Helyiségméret 20-40 m2
Wifi vezérlés igen
Extra szűrő igen
LED kijelző igen
Öndiagnosztika rendszer igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!